Sormuksen teettäminen

Teetätä sormus omien toiveidesi pohjalta

Hanki oma unelmien sormus mittatilauksena, joko ammattilaisen tai oman suunnitelman pohjalta tehtynä – meiltä saat aina osaavaa palvelua! Halutessasi voit myös teettää sormuksen omasta kullasta. Lue lisää alempaa!

Aurifaber on kultasepänverstas  ja sormusliike Tampereella. Olemme erikoistuneet asiakkaiden toiveiden mukaan tehtäviin sormuksiin ja muihin uniikkikoruihin. Me toteutamme mittatilauksena unelmiesi mukaisen ja taatusti yksilöllisen laatukorun tai -sormuksen, jollaista ei toista tule vastaan. Näin saat korun, joka kertoo juuri sinun tarinaasi ja kuvastaa juuri sinun persoonaasi parhaiten.

Etenkin erilaiset sormukset ovat erityisosaamistamme. Kun siis haaveissasi on juuri sinulle suunniteltu uniikki vihkisormus, kihlasormus tai timanttisormus, ota yhteyttä meihin – suunnittelemme sinulle elämäsi sormuksen. Voit myös itse suunnitella oman sormuksen avustuksellamme ja jättää sen teetättämisen meille.

Teemme tilauksesta toki muitakin koruja sekä kaiverruksia ja korjauksia. Annamme myös vanhoille koruille uuden elämän. Meiltä onnistuu käytännössä kaikki käsin tehtävät korut. Työstämme kaikkia jalometalleja, mukaan lukien suosittua punakultaa ja harvinaisempaa zirkoniumia.

Yksilöllinen sormus mittatilauksena

Persoonalliset kihlasormukset, vihkisormukset, henkilökohtaiset huomenlahjat ja muut muistamiset merkkipäivinä tuovat niin naiselle kuin miehelle jokaiseen päivään oman ripauksensa kauneutta ja ylellisyyttä. Miksipä et siis tilaisi uniikkia korua tai sormusta itsellesi tai lahjaksi?

Juuri omien toiveiden mukaan mittatilauksena toteutettu koru ilmentää kauniisti kantajansa persoonaa, kuljettaa erityisten hetkien muistoja mukanaan sekä herättää tunteita. Hääpäivän ainutlaatuinen humu, äitiyden ihme tai arkipäivien onni on eri tavalla läsnä, kun mukana kulkee erityisellä ajatuksella suunniteltu ja toteutettu uniikkikoru.

Vihkisormuksen teettäminen – suunnittele itse oma sormus tai jätä IDEOINTItyö meille

Etenkin kihla- ja vihkisormusten kuuluisi olla täydellisesti toisiinsa sopiva pari. Parhaan lopputuloksen saavuttaa hankkimalla edes toisen sormuksista yksilöllisesti suunniteltuna uniikkikoruna, jolloin sormusparista tulee huipputyylikäs ja takuulla toisiaan täydentävä kokonaisuus. Sivuillamme voit tutustua, miten asiakkaamme uniikin vihkisormuksen valmistus eteni.

Aurifaberin koru- ja sormusliikkeessä saat henkilökohtaisen kultasepän, jonka kanssa toteutat koko prosessin aina ideoinnista valmiin korun luovutukseen asti. Kaikki korut tehdään verstaassamme Tampereella, korkealaatuisena käsityönä. Voit tutustua töihimme liikkeessämme tai verkkogalleriassa.

Voit tulla käymään liikkeessämme vaikka ilman ajanvarausta keskustelemaan unelmiesi korusta. Voit tulla kultasepän luokse valmiin suunnitelman ja konseptin kanssa, tai kertoa tarinasi asiantuntijalle ja antaa hänen konkretisoida sen upeaksi koruksi. Osa ihmisistä haluaa suunnitella oman sormuksensa kokonaan itse, toiset taas haluavat tulla yllätetyiksi. Kumpikin tapa on ihan yhtä hyvä.

Palvelemme myös etänä

Kun haluat itsellesi uniikkikorun, mutta et pääse paikan päälle Tampereelle sitä suunnittelemaan, ei hätää – kiitos nykyteknologian, voit kohdata henkilökohtaisen kultaseppäsi myös verkon välityksellä! Aurifaber onkin myös koko Suomen oma kultaseppä! Meille korujen laatu ja asiakkaan tyytyväisyys on kunnia-asia. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro meille ajatuksesi siitä, millaisen korun haluaisit.

 

ota yhteyttä ja kysy lisää UNIIKIN sormuksen teettämisestä MITTATILAUKSENA!

Kultasepänverstas Aurifaber

Itäinenkatu 3 B

33210 Tampere

}

Avoinna / Open

ma-pe/mon-fri 10-18
la/sat 10-15