Sormuksen teettäminen

Aurifaber on kultasepänverstas Tampereella. Olemme erikoistuneet asiakkaiden toiveiden mukaan tehtäviin uniikkikoruihin. Me toteutamme unelmiesi mukaisen ja aina yksilöllisen laatukorun jollaista ei toista tule vastaan. Näin saat korun, joka kertoo juuri sinun tarinaasi ja kuvastaa juuri sinun persoonaasi parhaiten.

Erilaiset sormukset ovat erityisosaamistamme. Kun siis haaveissasi on juuri sinulle suunniteltu uniikki vihkisormus, kihlasormus tai timanttisormus, ota yhteyttä meihin niin suunnittelemme sinulle elämäsi sormuksen. Teemme tilauksesta toki muitakin koruja sekä kaiverruksia ja korjauksia. Annamme myös vanhoille koruille uuden elämän. Meiltä onnistuu käytännössä kaikki käsin tehtävät korut. Työstämme kaikkia jalometalleja, mukaan lukien suosittua punakultaa ja harvinaisempaa zirkoniumia.

Persoonalliset kihlasormukset, vihkisormukset, henkilökohtaiset huomenlahjat ja muut muistamiset merkkipäivinä tuovat niin naiselle kuin miehelle jokaiseen päivään oman ripauksensa kauneutta ja ylellisyyttä. Miksipä et siis tilaisi uniikkia korua itsellesi tai lahjaksi? Juuri omien toiveiden mukaan toteutettu koru ilmentää kauniisti kantajansa persoonaa, kuljettaa erityisten hetkien muistoja mukanaan sekä herättää tunteita. Hääpäivän ainutlaatuinen humu, äitiyden ihme tai arkipäivien onni on eri tavalla läsnä, kun mukana kulkee uniikkikoru.

 

Vihkisormuksen teettäminen

Etenkin kihla- ja vihkisormusten kuuluisi olla täydellisesti toisiinsa sopiva pari. Parhaan lopputuloksen saavuttaa hankkimalla edes toisen sormuksista yksilöllisesti suunniteltuna uniikkikoruna, jolloin sormusparista tulee huipputyylikäs ja takuulla toisiaan täydentävä kokonaisuus. Sivuillamme voit tutustua, miten asiakkaamme uniikin vihkisormuksen valmistus eteni.

Aurifaberilla saat henkilökohtaisen kultasepän, jonka kanssa toteutat koko prosessin aina ideoinnista valmiin korun luovutukseen asti. Kaikki korut tehdään verstaassamme Tampereella, korkealaatuisena käsityönä. Voit tutustua töihimme liikkeessämme tai verkkogalleriassa.

Voit tulla käymään liikkeessämme vaikka ilman ajanvarausta keskustelemaan unelmiesi korusta. Voit tulla kultasepän luokse valmiin suunnitelman ja konseptin kanssa, tai kertoa tarinasi asiantuntijalle ja antaa hänen konkretisoida sen upeaksi koruksi. Kun haluat itsellesi uniikkikorun, mutta et pääse paikan päälle Tampereelle sitä suunnittelemaan, niin eipä hätää – kiitos nykyteknologian, voit kohdata henkilökohtaisen kultaseppäsi myös internetin välityksellä!  Aurifaber on koko Suomen oma kultaseppä! Meille korujen laatu ja asiakkaan tyytyväisyys on kunnia-asia. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro meille ajatuksesi siitä, millaisen korun haluaisit.

 

ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kultasepänverstas Aurifaber

Itäinenkatu 3 B

33210 Tampere

}

Avoinna / Open

ma-pe/mon-fri 10-18
la/sat 10-15