Toteuta koruideasi

Aurifaberin kultasepät ovat erikoistuneet tekemään yksilöllisiä uniikkikoruja, jotka kertovat kantajastaan ja hänen tarinastaan. Meiltä saat asiantuntevan henkilökohtaisen palvelun, voit ottaa yhteyttä joko valmiiden suunnitelmien kanssa tai kertoa tarinasi ja antaa asiantuntijan hoitaa kaikki suunnittelusta toteutukseen!

Kaikki korut valmistetaan tilauksesta ja kokonaan laadukkaana käsityönä, valmiita koruja ei siis ole varastossa. Samasta syystä korujen valmistusaika on noin kuukausi, mikä kannattaa huomioida esimerkiksi vihkisormusta tilatessa.

Ota yhteyttä ja kerro meille ajatuksesi siitä, millaisen korun haluaisit. Viestin lähettäminen on ensiaskel keskusteluun, joka toivoaksemme johtaa siihen, että saamme konkretisoida haaveesi ja tarinasi uniikkikoruun.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Koru tai sormus tilaustyönä

Uniikki, kantajalleen suunniteltu koru on ikimuistoinen lahja, joka sopii juhlistamaan niin syntymäpäivää, vuosipäivää sekä äitien- tai isänpäivää. Tilaustyönä tehty koru kuvastaa juuri kantajansa persoonaa sekä lahjanantajan vahvaa tunnesidettä korunsaajaan. Onko mielessäsi joku sinulle merkityksellinen henkilö, jolle haluaisit antaa yksilöllisen korulahjan? Olisiko lahjasi kaulakoru, sormus vai kenties kalvosinnapit?

Tai ehkä haluat teettää korun itsellesi juhlistamaan jotakin merkittävää elämäntapahtumaa, virstanpylvään tai tavoitteen saavuttamista? Voimme myös antaa jollekin vanhalle korullesi uuden elämän ja hyödyntää sitä uuden korusi materiaalina. Näin esimerkiksi vanha perintökoru saa uuden elämän ja merkityksen samalla säilyttäen vuosien varrella kertyneet muistot.

Uniikki vihkisormus juuri sinulle – vihkisormuksen teettäminen on helppoa

Erityisosaamistamme ovat erityisesti erilaiset sormukset. Kun haaveilet juuri sinulle suunnitellusta uniikista vihki- tai kihlasormuksesta tai timanttisormuksesta, ota yhteyttä meihin niin suunnittelemme sinulle elämäsi merkityksellisimmän sormuksen.

 Etenkin kihla- ja vihkisormusten kuuluisi olla täydellisesti toisiinsa sopiva ja toisiaan täydentävä pari. Kihla- ja vihkisormukset täydentävät toisiaan parhaiten, kun materiaalit sekä sormusten profiilit ovat yhteneväiset. Paras lopputulos saavutetaan, kun edes toinen sormuksista hankitaan yksilöllisesti suunniteltuna uniikkikoruna. Näin sormusparista saadaan suunniteltua huipputyylikäs, omaan persoonaan parhaiten sopiva ja takuulla toisiaan täydentävä kokonaisuus. Esimerkiksi unelmiesi vihkisormuksen teettäminen on helppoa – voit aloittaa matkan kohti uniikkia vihkisormusta ottamalla yhteyttä meihin

Voit myös pistäytyä liikkeeseemme ilman ajanvarausta keskustelemaan unelmiesi korusta. Sinulla voi olla mukanasi loppuun saakka hiottu, valmis suunnitelma ja visio korusta, tai voit kertoa tarinasi asiantuntijalle ja antaa hänen konkretisoida sen upeaksi koruksi. Mikäli et pääse paikan päälle Tampereelle suunnittelemaan uniikkikoruasi, niin ei hätää – kiitos nykyteknologian, voit kohdata henkilökohtaisen kultaseppäsi myös internetin välityksellä!  Aurifaber on koko Suomen oma kultaseppä! Meille korujen laatu ja asiakkaan tyytyväisyys on kunnia-asia. Jätä meille siis viesti ja kerro ajatuksesi siitä, millaisesta korusta haaveilet. 

Yksilöllinen, käsintehty koru on ainutlaatuinen. Se kantaa mukanaan kauniiden hetkien muistoa sekä herättää kantajassaan voimakkaita tunteita – hääpäivän huuma, vanhemmuuden ihme, rakkaus ja onnellisuus ovat läsnä uniikkikorussa. Tehdään yhdessä koru-unelmistasi totta! Anna meidän toteuttaa sinulle unelmiesi koru.

Kultasepänverstas Aurifaber

Itäinenkatu 3 B

33210 Tampere

}

Avoinna / Open

ma-pe/mon-fri 10-18
la/sat 10-15