Yritys

Tarinamme

Kultasepänliike Aurifaberin nimi juontuu keskiajan Turkuun, missä työskenteli ensimmäinen historiankirjojen tuntema suomalainen kultaseppä, Petrus Aurifaber.

Korkealaatuisissa käsitöissä perinteet ovat usein vahvasti läsnä, ja niin myös kultasepän töissä. Nykypäivän Aurifaber on yhtä lailla korkealaatuiseen käsityöhön uskova kaupungin kultaseppä, kuin keskiaikainenkin Aurifaber oli. Valmistamme kaikille yksilölliseen makuun ja persoonaan sopivat uniikkikorut, jotka kertovat kantajansa tarinaa. Kiitos nykyteknologian ja internetin, tämän kultasepän kaupunki vain sattuu olemaan koko Suomen laajuinen.

Koko Suomen henkilökohtainen kultaseppä

Tervetuloa henkilökohtaisen kultaseppäsi verstaaseen! Aurifaberin toimintamalli on sama, kuin sen historiallisella esikuvalla: jokainen tuote suunnitellaan yksilölliseksi ja valmistetaan huippulaatuisena käsityönä suoraan asiakkaalle. Yksikään meiltä lähtevä koru ei ole samanlainen, jokainen niistä on yhtä yksilöllinen ja persoonallinen kuin kantajansakin.

Verstasgallerian lisäksi palvelemme sinua virtuaalisen gallerian ja Etsy verkkokaupan kautta. Voit siis kohdata henkilökohtaisen kultaseppäsi myös internetin välityksellä, jolloin maantieteellinen sijainti muuttuu merkityksettömäksi.

 

Ota yhteyttä ja kerro tarinasi, niin suunnittelemme yhdessä juuri sinun näköisen uniikkikorun!

Kultasepänverstas Aurifaber

Itäinenkatu 3 B

33210 Tampere

}

Avoinna / Open

ma-pe/mon-fri 10-18
la/sat 10-15