Kihlasormuksen teettäminen

Ainutlaatuinen kihlasormus kuvastaa kauniisti kantajansa persoonaa ja kertoo samalla tarinaa juuri teistä kahdesta yksilöllisellä tavalla. Uniikki kihlasormus on myös tapa erottautua: toista samanlaista ei tule vastaan kenenkään muun sormessa.  Valmistamme niin miesten kuin naistenkin kihlasormukset.  

Vaikka olemmekin tunnettuja erityisesti uniikeista vihkisormuksista, toteutamme mielellämme myös persoonalliset kihlasormukset toiveidenne mukaan. Juuri teille suunnitellut kihlasormukset kertovat teidän omaa tarinaanne tavalla, johon kuvastojen valmissormukset eivät kykene. Etenkin naisten kihlasormukset voivat olla hyvinkin siroja mutta silti näyttäviä. 

Erilaiset sormukset ovat erityisosaamistamme. Työstämme sujuvasti kaikkia sormuksissa käytettäviä jalometalleja. Kun siis haaveissasi on juuri sinulle suunniteltu uniikki kihlasormus tai jokin muu sormus, ota yhteyttä meihin – suunnittelemme sinulle elämäsi sormuksen!

Uniikki kihlasormus kertoo teidän rakkautenne tarinan

Kihlapari voi teettää kihlasormuksiksi samanlaiset sormukset ilman kiveä, mutta toisaalta morsiamelle voidaan yhtä hyvin teettää kivellinenkin kihlasormus. Toki myös sulhasten sormuksia koristavat nykyään melko usein näyttävät jalokivet. Vaikka perinteikäs kihlasormus on edelleen useimmiten sileä, on mahdollista koristella se kuvioin ja timantein tai muilla jalokivillä. 

Millaiset kihlasormukset kuvastaisivat parhaiten juuri teidän persoonaanne ja rakkauttanne? Teettämällä kihlasormuksen saatte juuri sellaisen sormusparin kuin itse haluatte.

Naiset käyttävät yleensä erillisiä vihki- ja kihlasormuksia. Siksi morsiamen kihlasormus kannattaa teetättää sitä silmällä pitäen, että se sopisi hyvin yhteen tulevan vihkisormuksen kanssa. Tavallisesti miehellä on vain yksi sormus, mutta yhä useammin sulhanenkin haluaa kihlasormuksen lisäksi vihkisormuksen. Tällöin myös sulhasen kannattaa jo kihlasormusta suunnitellessa miettiä yhteensopivuutta vihkisormuksen kanssa.

Voit esittää meille loppuun saakka hiotun suunnitelman ja kristallinkirkkaan vision valmiista kihlasormuksista, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää kultaseppäämme luomaan sormuksen teidän tarinanne pohjalta

Jos et syystä tai toisesta pääse paikan päälle Tampereelle kihlasormuksen suunnittelutapaamiseen, ei hätää – nykyteknologian ansiosta voit kohdata henkilökohtaisen kultaseppäsi myös etänä netin välityksellä! Aurifaber onkin koko Suomen oma kultaseppä! Meille korujen laatu ja asiakkaan tyytyväisyys on kunnia-asia. Jätä meille viesti ja kerro unelmasi siitä, millaisesta sormuksesta haaveilet. Lähdetään siitä sitten yhdessä liikkeelle.

Teetä unelmiesi vihki- ja kihlasormukset Aurifaberilla

Sekä kihlasormukset että vihkisormukset ovat helposti elämän tärkeimpien ja pitkäaikaisempien hankintojen joukossa, sillä lähtökohtaisena ajatuksena luonnollisesti on, että ne kulkisivat mukana koko loppuelämän ajan. Siksi sormusten hankintaan kannattaa käyttää aikaa ja harkintaa. Kihla- ja vihkisormusten kuuluisi olla täydellisesti toisiinsa sopivat ja toisiaan täydentävä kokonaisuus. Vihki- ja kihlasormukset täydentävät toisiaan parhaiten silloin, kun materiaalit ja sormusten profiilit ovat molemmissa yhteneväiset.

Paras lopputulos saavutetaan kun edes toinen sormuksista hankitaan yksilöllisesti toteutettuna uniikkikoruna. Näin sormusparista saadaan suunniteltua huipputyylikäs, omaan persoonaan parhaiten sopiva ja takuulla toisiaan täydentävä kokonaisuus.

Kultaseppämme valmistaa kihlasormukset toiveidenne mukaan huomioiden samalla sormusten yhteensopivuuden. Samalla sormusseppä antaa myös hyviä ehdotuksia sopivista materiaaleista sekä sormuksen yksityiskohdista. Ota yhteyttä ja suunnittele suoraan kultasepän kanssa oma unelmiesi sormus.

Täytä lomake ja aloita matka kohti unelmiesi sormusta!

Aurifaber on Tampereella Finlaysonin alueella toimiva kultasepänverstas. Olemme erikoistuneet asiakkaiden toiveiden mukaan tehtäviin uniikkikoruihin. Toteutamme unelmiesi mukaisen ja aina yksilöllisen laatukorun jollaista ei toista tule vastaan. Näin saat korun, joka kertoo juuri sinun tarinaasi ja kuvastaa juuri sinun persoonaasi parhaiten – oli kyse sitten kihlasormuksesta tai jostakin muusta korusta.

Kultasepänverstas Aurifaber

Itäinenkatu 3 B

33210 Tampere

}

Avoinna / Open

ma-pe/mon-fri 10-18
la/sat 10-15