Kihlasormuksen teettäminen

Vaikka olemmekin tunnettuja erityisesti uniikeista vihkisormuksista, toteutamme mielellämme myös persoonalliset kihlasormukset toiveidenne mukaan. Juuri teille suunnitellut kihlasormukset kertovat juuri teidän tarinaanne eikä samanlaisia tule vastaan missään.

Erilaiset sormukset ovat erityisosaamistamme. Kun siis haaveissasi on juuri sinulle suunniteltu uniikki kihlasormus, vihkisormus tai timanttisormus, ota yhteyttä meihin niin suunnittelemme sinulle elämäsi sormuksen.

Uniikki kihlasormus kertoo teidän rakkautenne tarinan

Kihlapari voi teettää kihlasormukseksi molemmille samanlaiset sormukset ilman kiveä, mutta morsiamelle voidaan oikein hyvin teettää kihlasormukseksi myös kivellinen malli. Nykyään toki sulhastenkin sormuksia koristavat jalokivet. Vaikka perinteikäs kihlasormus on useimmiten sileä, aivan hyvin se voi olla koristettu kuvioin ja timantein sekä muilla jalokivillä. Millaiset kihlasormukset kuvastaisivat juuri teidän persoonaanne ja rakkauttanne? Teettämällä kihlasormuksen saatte juuri sellaisen sormusparin kuin toivotte.

Morsiamen kihlasormus kannattaa teetättää sitä silmällä pitäen, että se tulee sopimaan hyvin yhteen tulevan vihkisormuksen kanssa. Useimmiten miehellä on vain yksi sormus, mutta yhä useammin myös sulhanen ottaa käyttöönsä kihlasormuksen lisäksi vihkisormuksen. Tällöin sulhasenkin täytyy jo kihlasormusta suunnitellessa ottaa huomioon sen yhteensopivuus tulevan vihkisormuksen kanssa. Sinulla voi olla mukanasi loppuun saakka hiottu, valmis suunnitelma ja visio kihlasormuksista, tai voit kertoa tarinasi kultasepällemme ja antaa hänen luoda sen valmiiksi koruiksi.

Mikäli et pääse paikan päälle Tampereelle suunnittelemaan uniikkia kihlasormustasi, niin ei hätää – kiitos nykyteknologian, voit kohdata henkilökohtaisen kultaseppäsi myös internetin välityksellä! Aurifaber on koko Suomen oma kultaseppä! Meille korujen laatu ja asiakkaan tyytyväisyys on kunnia-asia. Jätä meille viesti ja kerro unelmasi siitä, millaisesta sormuksesta haaveilet.

Teetä unelmiesi kihla- ja vihkisormus Aurifaberilla

Kihla- ja vihkisormukset ovat yhdet elämän pitkäaikaisimmista hankinnoista, sillä ne kulkevat mukana toivottavasti loppuelämän. Siksi niiden hankintaan kannattaa käyttää aikaa ja harkintaa. Kihla- ja vihkisormusten kuuluisi olla täydellisesti toisiinsa sopiva ja toisiaan täydentävä kokonaisuus. Kihla- ja vihkisormukset täydentävät toisiaan parhaiten, kun materiaalit sekä sormusten profiilit ovat yhteneväiset.

Paras lopputulos saavutetaan, kun edes toinen sormuksista hankitaan yksilöllisesti suunniteltuna uniikkikoruna. Näin sormusparista saadaan suunniteltua huipputyylikäs, omaan persoonaan parhaiten sopiva ja takuulla toisiaan täydentävä kokonaisuus.

Kultaseppämme valmistaa sormukset toiveidenne mukaan ottaen huomioon sormusten yhteensopivuuden. Saatte ehdotuksia sopivista materiaaleista sekä sormuksen yksityiskohdista ammattilaiselta. Ota yhteyttä ja suunnittele suoraan kultasepän kanssa oma unelmiesi sormus. Täytä lomake ja aloita matka kohti unelmiesi sormusta.

Aurifaber on kultasepänverstas Tampereella. Olemme erikoistuneet asiakkaiden toiveiden mukaan tehtäviin uniikkikoruihin. Me toteutamme unelmiesi mukaisen ja aina yksilöllisen laatukorun jollaista ei toista tule vastaan. Näin saat korun, joka kertoo juuri sinun tarinaasi ja kuvastaa juuri sinun persoonaasi parhaiten.

Kultasepänverstas Aurifaber

Itäinenkatu 3 B

33210 Tampere

}

Avoinna / Open

ma-pe/mon-fri 10-18
la/sat 10-15