Tutustu töihimme

Kivelliset sormukset

Parasta erityisosaamistamme on erilaiset sormukset: vihkisormukset, kihlasormukset ja timanttisormukset. Laadukkaat jalokivet ja timantit valitaan jokaiseen sormukseen asiakkaan toiveiden ja korun tyyliin sopien. Kerro toiveistasi, niin ammattilainen auttaa sinua materiaalien valinnassa ja sormuksen suunnittelussa! Lue eri materiaaleista tai ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kivettömät sormukset

Kivetön sormus on yksinkertainen, tyylikäs ja ajaton ratkaisu. Erityisesti miesten sormuksissa käytetään harvoin jalokiviä ja timantteja. Kivetön sormus voi olla yhtä uniikki ja upea ratkaisu kuin kivellinenkin sormus, etenkin eri jalometalleja yhdistelemällä saadaan tehtyä kantajalleen täydellisesti sopiva uniikkikoru. Lue eri materiaaleista tai ota yhteyttä ja kysy lisää.

Muut korut

Toteutamme käytännössä kaikki korut ja käsityöt, mitä asiakkaamme tarvitsevat ja toivovat. Esimerkiksi rippikoru, riipus, rannekoru, kalvosinnapit tai solmioneula ovat erinomaisia ratkaisuja kertoa omaa tarinaa ja tuoda esiin ripaus persoonallisuutta. Kaikki korut ja muut työt voidaan tehdä kivellisinä tai kivettöminä, kaikista jalometalleista mistä sormuksiakin teemme. Lue eri materiaaleista tai ota yhteyttä ja kysy lisää.

Yksilölliset korutyöt

 

Aurifaber on henkilökohtainen kultaseppäsi, joka toteuttaa monipuolisesti erilaiset korutyöt vahvalla ammattitaidolla ja kotimaisena käsityönä. Meille on tuttuja monet korutyöt aina sormuksista riipuksiin ja kalvosinnappeihin sekä solmioneuloihin. Jos sinulla on mielessäsi jokin korutyö, mistä olet jo pitkään haaveillut, ota rohkeasti yhteyttä niin tehdään koruhaaveistasi totta! Kaikki korutyöt toteutetaan asiakkaan tarkkojen toiveiden mukaan tai yhdessä suunnitellen. Anna uniikin korusi kertoa omaa tarinaasi.

Kultasepänverstas Aurifaber

Itäinenkatu 3 B

33210 Tampere

}

Avoinna / Open

ma-pe/mon-fri 10-18
la/sat 10-15