Case: Valkokultainen vihkisormus

Mikko Lehtiniemi hankki morsiamelleen Sannalle (os. Hautala) yllätykseksi käsintehdyn valkokultaisen kihlasormuksen. Tästä pari vuotta myöhemmin elokuisten häiden kynnyksellä Sanna toivoi vihkisormukseltaan persoonallisuutta ja tarinaa, mutta kuvastoissa olleet rivisormukset eivät miellyttäneet.

Kaksi viikkoa ennen hääpäivää bussissa paperinkulmaan hahmottui sormuksen kuviointi, muoto ja timantit. Samaisen päivän lounastauko kului Aurifaberin verstaalla kultasepän kanssa hahmotellessa sormuksen lopullista muotoa.

Tykkäsin siitä, että ammattitaitoinen kultaseppä otti ideani hyvin vastaan ja teki myös omia ehdotuksiaan

-Sanna

Iltapäivän työtunnit kuluivat vaihtoehtoja sulatellessa. Illalla Sanna ja Mikko palasivat liikkeeseen ja tilasivat sormuksen, joka kertoo heidän tarinansa. Sormuksen yhtä timanttia sivuavat toisiinsa yhtyvät kiehkurat, jotka kuvaavat kuinka kaksi erillistä voi rakentaa yhden kokonaisuuden, edelleen säilyttäen erillisyytensä.

Tämä on se tarina, mikä sai minut kiintymään ihanaan sormukseen. Sanoinkin heti sormuksen nähtyäni, että se tuntuu ystävälliseltä sormukselta, pehmeältä ja pyöreältä.

 

Haluaisitko sinäkin yhtä uniikin vihkisormuksen? Ota yhteyttä!

Kultasepänverstas Aurifaber

Itäinenkatu 3 B

33210 Tampere

}

Avoinna / Open

ma-pe/mon-fri 10-18
la/sat 10-15