Case: Valkokultainen vihkisormus

Vihkisormus naiselle toiveiden mukaan

Uniikki, käyttäjälleen suunniteltu vihkisormus kantaa mukanaan paljon tunnetta ja muistoja ihanista hetkistä. Useimmin kuulemamme toive on hankkia uniikki vihkisormus naiselle. Toisinaan etsinnöistä huolimatta unelmien sormusta ei löydy valmiiden sormusten valikoimasta. Näin kävi myös asiakkaallemme Mikko Lehtiniemelle ja hänen morsiamelleen. Heidän matkastaan kohti unelmien vihkisormusta voit lukea alta.

Aurifaber on henkilökohtainen kultaseppäsi, joka toteuttaa hartaimmatkin toiveet ja unelmat.

Unelmien valkokultainen timanttisormus

Mikko Lehtiniemi hankki morsiamelleen Sannalle (os. Hautala) yllätykseksi käsintehdyn valkokultaisen kihlasormuksen. Tästä pari vuotta myöhemmin elokuisten häiden kynnyksellä Sanna toivoi vihkisormukseltaan persoonallisuutta ja tarinaa, mutta kuvastoissa olleet rivisormukset eivät miellyttäneet.

Kaksi viikkoa ennen hääpäivää bussissa paperinkulmaan hahmottui sormuksen kuviointi, muoto ja timantit. Samaisen päivän lounastauko kului Aurifaberin verstaalla kultasepän kanssa hahmotellessa sormuksen lopullista muotoa.

Tykkäsin siitä, että ammattitaitoinen kultaseppä otti ideani hyvin vastaan ja teki myös omia ehdotuksiaan

-Sanna

Iltapäivän työtunnit kuluivat vaihtoehtoja sulatellessa. Illalla Sanna ja Mikko palasivat liikkeeseen ja tilasivat sormuksen, joka kertoo heidän tarinansa. Sormuksen yhtä timanttia sivuavat toisiinsa yhtyvät kiehkurat, jotka kuvaavat kuinka kaksi erillistä voi rakentaa yhden kokonaisuuden, edelleen säilyttäen erillisyytensä.

Tämä on se tarina, mikä sai minut kiintymään ihanaan sormukseen. Sanoinkin heti sormuksen nähtyäni, että se tuntuu ystävälliseltä sormukselta, pehmeältä ja pyöreältä.

Mikolle ja Sannalle oli luonnollinen valinta, että myös vihkisormus olisi kihlasormuksen tavoin käsintehty ja uniikki. Teettämällä vihkisormuksen voi varmistua siitä, että kihla- ja vihkisormus sopivat yhteen saumattomasti ja muodostavat kauniin kokonaisuuden. Valkokultainen timanttisormus oli lähtökohtana tämän uniikin vihkisormuksen suunnittelulle.

Haluaisitko sinäkin yhtä uniikin vihkisormuksen? Ota yhteyttä!

Kultasepänverstas Aurifaber

Itäinenkatu 3 B

33210 Tampere

}

Avoinna / Open

ma-pe/mon-fri 10-18
la/sat 10-15