Miesten vihkisormus uniikkina tilaustyönä

Vanhan perinteen mukaan hääpäivänä ainoastaan morsian saa sormeensa vihkisormuksen. Tämä on kuitenkin muuttumassa, sillä yhä kasvava trendi on, että myös miehelle hankitaan kihlasormuksen lisäksi vihkisormus. Tällä halutaan entisestään korostaa hääpäivän ainutlaatuisuutta ja jättää näkyvä muisto hääpäivästä miehenkin nimettömään. Moni saattaa harmitella perinteisten kultasepänliikkeiden valmisvalikoimaa, kun mieleistä miesten vihkisormusta ei meinaa löytyä. Miehen vihkisormuksen voi myös teettää vastaamaan omia toiveita. 

Aurifaber on kultasepänverstas Tampereella. Olemme erikoistuneet asiakkaiden toiveiden mukaan tehtäviin uniikkikoruihin, erityisesti erilaiset sormukset kuuluvat ydinosaamiseemme. Me toteutamme unelmiesi mukaisen ja aina yksilöllisen, korkealaatuisen miesten vihkisormuksen, jollaista ei toista tule vastaan. Näin saat vihkisormuksen, joka kertoo juuri teidän rakkautenne tarinaa ja kuvastaa kantajansa persoonaa parhaiten.

Kun tavallisten kultasepänliikkeiden valikoimista ei löydy mieleistäsi vihkisormusta miehelle, käänny silloin Aurifaberin puoleen. Suunnittelemme yhdessä kanssasi vihkisormuksen juuri sinun toiveidesi mukaan.

Vihkisormuksen teettäminen miehelle

Vihkisormusta on tarkoitus kantaa nimettömässä loppuelämän ajan. Uniikki, käyttäjälleen suunniteltu ja teetetty vihkisormus kantaa mukanaan paljon tunnetta ja muistoja ihanista hetkistä. Useimmin kuulemamme toive on hankkia uniikki vihkisormus naiselle, mutta yhä enemmän uniikkia vihkisormusta etsitään myös miehelle.

Teettämällä vihkisormukset yhdessä sekä sulhaselle että morsiamelle saadaan sormuksiin yhtenäinen ilme, joka kertoo yhteistä tarinaanne. Teetetty vihkisormus saadaan paremmin sopimaan yhteen myös kihlasormuksen kanssa, jolloin ne muodostavat eheän kokonaisuuden.

Musta sormus miehelle

Miesten sormustoiveissa toistuvat usein toiveet mustasta vihkisormuksesta. Musta onkin värinä sellainen, että se sopii hyvin yhteen niin kultaisen kuin valkokultaisenkin kihlasormuksen pariksi. Mustat miesten vihkisormukset valmistamme mustasta zirkoniumista, joka on kevyt ja kestävä materiaali. Zirkonium on allergisoimaton metalli, eikä sisällä nikkeliä. Zirkonium-sormuksen voi toteuttaa sekä kiiltävä- että mattapintaisena ja siihen voi yhdistää myös muita korumetalleja sekä korukiviä.

Toinen suosittu materiaali miesten vihkisormuksissa on titaani. Se on zirkoniumin tavoin kevyt, kestävä ja allergisoimaton materiaali. Titaani tuntuu iholla lämpimältä, ja hieno vaalean harmahtava värisävy tekee korusta erityisen kauniin. Titaanisormukseen voi myös yhdistää eri metalleja kuten kultaa, hopeaa, platinaa tai terästä. Titaanisormus voidaan toteuttaa kiiltävänä, mattapintaisena, sekä erilaisilla hionnoilla ja taottuna.

Tilaa uniikki vihkisormus miehelle

Erilaiset sormukset ovat erityisosaamistamme. Kun siis haaveissasi on juuri sinulle suunniteltu uniikki vihkisormus tai kihlasormus, käänny meidän puoleemme. Suunnitelemme yhdessä kanssasi juuri sinun toiveidesi mukaisen sormuksen. Tarjoamme asiantuntevan henkilökohtaisen palvelun, ja voit ottaa yhteyttä joko valmiiden suunnitelmien kanssa tai kertoa tarinasi ja antaa asiantuntijan hoitaa kaikki suunnittelusta toteutukseen! Aurifaber on henkilökohtainen kultaseppäsi, joka toteuttaa hartaimmatkin toiveet ja unelmat.

Kultasepänverstas Aurifaber

Itäinenkatu 3 B

33210 Tampere

}

Avoinna / Open

ma-pe/mon-fri 10-18
la/sat 10-15