Kaulakorun teettäminen

Monella on haave ja ajatus ainoastaan kantajalleen suunnitellusta ja valmistetusta uniikkikorusta. Millaisen kaulakorun sinä haluaisit itsellesi kuvastamaan omaa persoonaasi? Tai onko mielessäsi joku sinulle merkityksellinen ihminen, jolle haluaisit antaa yksilöllisen ja uniikin lahjan, joka on juuri hänelle suunniteltu?

Uniikki, kantajalleen suunniteltu kaulakoru voi juhlistaa jotain erityistä elämän tapahtumaa, muistuttaa kauniista muistosta tai hetkestä, tai vain olla erityinen kiintymyksen ja rakkauden osoitus kaulakorun saajalle.

Aloita kaulakorun teettäminen Aurifaberilta 

Aurifaberin osaavat kultasepät tekevät haaveistasi totta. Kaulakorun teettäminen alkaa aina asiakkaan konsultoinnilla. Sinulla voi olla valmiiksi mielessäsi jo tarkka suunnitelma ja visio tulevasta kaulakorusta, tai voit kertoa tarinasi asiantuntijalle, joka muuntaa sen upeaksi koruksi.

Tutustu töihimme ja anna korujen puhua puolestaan!

 

Uniikit design korut Aurifaberilta

Aurifaber on henkilökohtainen kultaseppäsi, joka luo uniikit design korut toiveidesi mukaan. Voimme antaa myös vanhoille koruillesi uuden elämän, uudessa muodossa. Uniikit, käsintehdyt korut kertovat kantajansa tarinaa ja kuvastavat persoonaa aivan erityisellä tavalla. Meiltä saat aina yksilöllisen laatukorun, jollaista ei toista tule vastaan.

Asiakas on aina ensimmäisestä konsultoinnista korun luovuttamiseen saakka oman kultaseppänsä kanssa tekemisissä ja vaikuttamassa lopputulokseen. Voit tulla käymään liikkeessämme vaikka ilman ajanvarausta ja keskustelemaan visioistasi. Kultaseppämme ovat palveluksessasi myös internetin välityksellä, joten Aurifaber on koko Suomen oma kultaseppä! Meille korujen laatu ja asiakkaan tyytyväisyys on kunnia-asia.

Toteutamme käytännössä kaikki korut ja korutyöt, mitä asiakkaamme tarvitsevat ja toivovat. Esimerkiksi rippikoru, riipus, rannekoru, kalvosinnapit tai solmioneula ovat erinomaisia mahdollisuuksia kertoa omaa tarinaa ja tuoda esiin ripaus persoonallisuutta.

Sormukset ovat erityisosaamisaluettamme. Toteutamme uniikit vihkisormukset, kihlasormukset ja timanttisormukset asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikki korut ja muut työt voidaan tehdä kivellisinä tai kivettöminä, kaikista jalometalleista mistä sormuksiakin teemme. Lue lisää eri materiaaleista tai ota yhteyttä ja kysy lisää.

  

Toteuta koruideasi Aurifaberilla!

Kultasepänverstas Aurifaber

Itäinenkatu 3 B

33210 Tampere

}

Avoinna / Open

ma-pe/mon-fri 10-18
la/sat 10-15