Uniikkikorut

Kantajansa näköinen – käsintehdyt uniikit korut jättävät jäljen

Ajatus ainoastaan kantajalleen suunnitellusta ja valmistetusta uniikkikorusta herättää monissa pitkään nukkuneen haaveen: oman persoonan esiin tuominen henkilökohtaisen korun kautta voi olla pitkäaikainen unelma tai löytöretki itseen. Millaisen uniikin korun sinä haluaisit, jos saat antaa sen suunnitteluun palan itsestäsi?

Yksilöllinen, käsin tehty koru tukee aina kantajansa persoonallisuutta, eikä pyri olemaan persoonaton ja kaikille sopiva. Korun taika on sen kantajassa, hetkien kauneudessa ja siinä, mitä tunteita ja muistoja se käyttäjässään herättää; hääpäivän humu, äitiyden ihme ja arkipäivien onni on eri tavalla läsnä, kun koru kuljettaa muistoja mukanaan.

Etenkin kihla- ja vihkisormusten on tarkoitus olla täydellisesti toisiinsa sopiva pari. Parhaaseen lopputulokseen pääsee hankkimalla edes toisen sormuksista yksilöllisesti suunniteltuna uniikkikoruna, jolloin sormusparista tulee huipputyylikäs ja toisiaan täydentävä kokonaisuus. Ja tiesitkö – uniikkikorun teettäminen onnistuu meiltä juuri omien toiveidesi pohjalta

 

Uniikkikoru lahjaksi rakkaalle, ystävälle tai itselle

Käsin tehty uniikkikoru on täydellinen valinta elämän juhlahetkiin tai arkisempien päivien huippuhetkien muistamiseen. Ikimuistoisen juhlapäivän ja syvän rakkauden merkiksi yhä useampi uskaltaa valita käsintehdyt kihlasormukset ja ainutlaatuisen vihkisormuksen.

Aurifaberin ammattitaitoiset kultasepät valmistavat ainutlaatuiset, käsintehdyt uniikkikorut korkealaatuisena käsityönä, asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Voit joko saapua kultasepän luokse valmiin suunnitelman ja konseptin kanssa, tai kertoa tarinasi asiantuntijalle ja antaa hänen konkretisoida sen upeaksi koruksi. Meiltä onnistuu kaikkien jalometallien työstäminen, voit lukea lisää eri materiaaleista täällä tai kysyä suoraan lisätietoja ja suosituksia omalta kultasepältäsi.

Persoonalliset kihlasormukset, vihkisormukset, henkilökohtaiset huomenlahjat ja muut uniikit korut sekä muistamiset merkkipäivinä tuovat jokaiseen päivään oman ripauksensa kauneutta ja ylellisyyttä. Olemme suunnitelleet yksilöllisiä koruja vuosien ajan sekä naisille että miehille – ja onnistuneet vangitsemaan uniikkikorun kantajan persoonallisuuden korun lumoavaan kauneuteen.

 

Tervetuloa henkilökohtaisen kultaseppäsi palveltavaksi

Me Aurifaberilla kunnioitamme käsityöläisperinteitä siten, että asiakas on ensimmäisestä konsultoinnista aina korun luovuttamiseen asti oman kultaseppänsä kanssa tekemisissä. Voit tulla käymään liikkeessämme vaikka ilman ajanvarausta keskustelemaan visioistasi, joko tarkkojen suunnitelmien kanssa tai voit myös jättää toteutuksen täysin asiantuntijalle. Kiitos nykyteknologian, ovat kultasepät palveluksessasi myös internetin välityksellä – Aurifaber on koko Suomen oma kultaseppä! Meille korujen laatu ja asiakkaan tyytyväisyys on kunnia-asia.

 

Tule käymään tai ota yhteyttä ja kysy lisää, JOS UNIIKIT KÄSINTEHDYT KORUT HERÄTTIVÄT MIELENKIINTOSI!

Kultasepänverstas Aurifaber

Itäinenkatu 3 B

33210 Tampere

}

Avoinna / Open

ma-pe/mon-fri 10-18
la/sat 10-15