Uniikkikorut

Korujen taikaa

Ajatus ainoastaan Sinulle valmistetusta korusta herättää monissa pitkään nukkuneen haaveen. Oman persoonansa esille tuominen henkilökohtaisen korun kautta voi olla pitkäaikainen unelma tai löytöretki itseen. Millaisen korun minä haluan, jos saan antaa sen suunnitteluun palan itsestäni?

Yksilöllinen koru tukee aina kantajansa persoonallisuutta, eikä pyri peittämään sitä. Koru tuo kauneutta käyttäjälle, käyttäjä syvyyttä ja tarkoitusta korulle. Korun taika on sen kantajassa, hetkien kauneudessa ja siinä, mitä tunteita ja muistoja se käyttäjässään herättää. Hääpäivän humu, äitiyden ihme ja arkipäivien onni on eri tavalla läsnä, kun koru kuljettaa muistoja mukanaan.

Ikimuistoisen juhlapäivän ja syvän rakkauden merkiksi yhä useampi uskaltaa valita käsintehdyt kihlat ja ainutlaatuisen vihkisormuksen.

Aurifaberin taitavat kultasepät valmistavat korusi toiveidesi mukaisesti Elämän juhlahetkiin ja arkisten päivien kulkuun. Persoonalliset kihla- ja vihkisormukset, henkilökohtaiset huomenlahjat ja muistamiset merkkipäivinä tuovat jokaiseen päivään oman ripauksensa kauneutta ja ylellisyyttä.

Kultasepänverstas Aurifaber

Itäinenkatu 3 B

33210 Tampere

}

Avoinna / Open

ma-pe/mon-fri 10-18
la/sat 10-15