Timanttisormukset

Unelmiesi timanttisormus odottaa sinua – Aurifaber Tampereella luo sormukset toiveidesi pohjalta

Jokainen Aurifaberin timanttisormus kertoo oman ainutlaatuisen tarinansa. Meidän kanssamme matkasi kohti täydellistä sormusta alkaa henkilökohtaisella keskustelulla, jossa yhdessä kartoitamme toiveesi ja unelmasi. Olipa kyseessä valkokultainen, keltakultainen tai jostakin muusta materiaalista tehty kihla-, vihkisormus tai merkkipäivän lahja tai satsaus itselle, asiantuntemuksemme ja kokemuksemme takaavat, että lopputulos ylittää odotuksesi.

Aurifaberilla saat palvelua kokeneelta, alalla yli 20 vuotta toimineelta kultasepältä, joka auttaa sinua valitsemaan täydellisen kiven uniikkiin timanttisormukseesi. Olipa kyseessä timantin koko, laatu, muoto tai hionta, autamme sinua tekemään sopivan valinnan. Kaikki valikoimassamme olevat timantit täyttävät tiukat laatuvaatimuksemme ja heijastavat kauneuttaan upeimmalla mahdollisella tavalla.

Valmistamme timanttisormuksia kaikista jalometalleista, esimerkiksi keltakullasta ja valkokullasta. Jos siis unelmoit räätälöidystä, juuri sinulle tehdystä sormuksesta, olemme valmiina tekemään haaveistasi totta – ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin luomme yhdessä kanssasi elämäsi sormuksen!

Tutustu suunnitteluun ja hiontamuotoihin tampereen liikkeessämme – tai sovi etätapaaminen

Tampereella sijaitsevassa liikkeessämme pääset tutustumaan erilaisiin timanttien hiontamuotoihin ja näkemään ainutlaatuisia timanttisormusten malleja. Jokainen timanttisormus – kuten kaikki muutkin sormuksemme – on luotu taidolla ja huolella, heijastaen käsityömme monipuolisuutta ja saajansa yksilöllisiä toiveita.

Inspiroidu aikaisemmista luomuksistamme ja anna niiden ohjata sinua oman uniikin sormuksesi suunnittelussa, tai esitä rohkeasti omia ideoitasi. Mikäli et pääse paikan päälle Tampereelle, ei hätää. Konsultaatiotapaaminen onnistuu nykyteknologian ansiosta kätevästi myös etäyhteydellä. Kysy lisää!

Huolella valitut timantit

Ymmärrämme, että timantin valinta on tärkeä päätös – toimiihan se ikään kuin timanttisormuksen kruununa. Kaikki timanttimme on valittu huolellisesti varmistaen niiden korkea laatu ja vastuullisuus. Panostamme korutimanttien  kauneuteen, mutta myös läpinäkyvyyteen.

Jokainen yli 0.30 karaatin timantti tulee varustettuna virallisella luokitustodistuksella tunnetuilta luokittelijoilta, kuten GIA tai IGI. Tämä on osa sitoutumistamme läpinäkyvyyteen ja laatuun. Todistus tarjoaa sinulle varmuuden ja tietoa timantin ominaisuuksista, mm. puhtaus, väri, hionta ja muoto.

timanttisormukseen synteettinen kivi? 

Asiakkaan toiveesta timanttisormus on mahdollista tehdä myös synteettisellä kivellä eli laboratoriotimantilla. Laboratoriotimantit ovat ihmisen laboratorio-olosuhteissa valmistamia kiviä, joita ei voi erottaa luonnontimanteista kuin vain erikoisvalmisteisten ultraviolettivalotestereiden avulla. Laboratoriokivien kemialliset ja fysikaaliset ominaisuudet ovat täysin identtisiä luonnontimanttien vastaavien kanssa.

Keinotekoisesta valmistustavastaan johtuen ne ovat kuitenkin edullisempia kuin luonnossa syntyneet timantit, ja tarjoavat näin myös ekologisen ja eettisen vaihtoehdon sellaista toivovalle.

Timantin uusiokäyttö omasta vanhasta korusta

Jos sinulla itselläsi on erityinen kivi tai vanha timanttikoru, jonka haluaisit muuttaa timanttisormukseksi, se onnistuu. Kunnioitamme jokaisen kiven ja korun tarinaa, ja olemme erikoistuneet luomaan niistä jotain uutta ja henkilökohtaista. Anna meille mahdollisuus hengittää tuoretta elämää vanhoihin aarteisiisi.

Värikkäät kivet lisäävät timanttisormuksen loistetta

Halutessasi lisäämme timanttisormukseesi upeaa väriloistoa värikkäiden kivien avulla. Värillisten timanttien avulla luomme ainutlaatuisesta sormuksestasi todellisen mestariteoksen. Väritimantit tarjoavat ainutlaatuisen tavan ilmaista persoonallisuuttasi ja omaa tyyliäsi.

Uskomme, että uniikki timanttisormus on tarina, joka odottaa päästä käyttäjänsä sormeen kerrottavaksi.

Täytä lomake aloittaaksesi matkasi kohti haaveidesi timanttisormusta!

 

timanttisormus
timanttisormus

Kultasepänverstas Aurifaber

Itäinenkatu 3 B

33210 Tampere

}

Avoinna / Open

ma-pe/mon-fri 10-18
la/sat 10-15