Yksilölliset ja korkealaatuiset uniikkikorut – kultasepänliike tampereella toteuttaa haaveesi

Aurifaber on kultasepänverstas Tampereella. Olemme erikoistuneet tilauksesta tehtäviin uniikkikoruihin, jotka toteutetaan asiakkaan tarkkojen toiveiden mukaan tai yhdessä suunnitellen. Kaikki korut kertovat kantajansa tarinaa ja persoonaa, ja meiltä saat aina yksilöllisen laatukorun jollaista ei toista tule vastaan. Kun siis tavallinen kultasepänliike valikoimineen ei riitä, käänny henkilökohtaisen kultaseppäsi puoleen.

Erityisosaamistamme on erilaiset sormukset: vihkisormukset, kihlasormukset sekä timanttisormukset. Meillä kultasepät tekevät myös kaiverruksia, korjauksia ja lisäksi annamme vanhoille koruille uuden elämän. Meiltä onnistuu käytännössä kaikki käsin tehtävät korut ja muut työt – mitä ikinä tarvitsetkaan! Työstämme kaikkia jalometalleja, mukaan lukien suosittua punakultaa ja harvinaisempaa zirkoniumia.

 Henkilökohtainen kultaseppäsi Palvelee tampereella

Korun arvo ei ole pelkkää jalometallia tai jalokiveä – se syntyy yksilöllisyydestä, laadusta ja henkilökohtaisuudesta.  Aurifaberilla sinua palvelee henkilökohtainen kultaseppä, jonka kanssa toteutat koko prosessin aina ensimmäisestä konsultoinnista valmiin korun luovutukseen asti.  Kaikki korut tehdään paikan päällä, korkealaatuisena käsityönä. Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan verstasgalleriaan! Jos et pääse paikan päälle Tampereelle, voit myös tutustua tekemiimme töihin verkkogalleriassa. Suunnitellaanko sinullekin esimerkiksi upea ja uniikki design timanttisormus?

Aurifaber on perinteitä kunnioittava kultasepänliike, joka on toiminut jo 20 vuotta. Kiitos nykyteknologian, voit kohdata henkilökohtaisen kultaseppäsi myös internetin välityksellä!

Aurifaber – se perinteikäs tamperelainen kultaseppä 

Tule käymään tai ota yhteyttä, suunnittelemme ja toteutamme yhdessä kanssasi uniikkikorun joka kertoo sinusta ja sinun tarinastasi!

Uniikit korut

Tutustu yksilöllisiin töihimme

Lue lisää

Ajankohtaista

Verstas on lauantaina 4.2. suljettu

Olemme Tampereen Häämessuilla

4.2 – 5.2

 

 

Tilaustöiden valmistumisaika n. 8 viikkoa

 

 

Tilaa Sormuksen ostajan opas

Sormuksen ostaminen on helppoa kun sen osaa! On kuitenkin paljon asioita, joita et välttämättä osaa ottaa huomioon ja valintoja, joilla voit vaikuttaa siihen, millainen juuri Sinun unelmiesi sormuksesta tulee.

Tilaa tästä Aurifaberin Sormuksen ostajan opas – saat sähköpostiisi ideoita ja tietoja, joiden avulla pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Voit myös lopettaa oppaan tilaamisen milloin haluat. 

Voit aina tulla piipahtamaan liikkeessämme. Aurifaberin kultaseppä osaa kertoa, miten koru-unelmistasi tehdään totta! 

Täytä lomake ja tilaa sormuksen ostajan opas

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kultasepänverstas Aurifaber

Itäinenkatu 3 B

33210 Tampere

}

Avoinna / Open

ma-pe/mon-fri 10-18
la/sat 10-15